Worden canon-camera's geleverd met een nekriem?

Je kunt er ook extra riemen voor krijgen, voor het geval de riem van het Canon-merk niet aan je behoeften of wensen voldoet. De kleine rechthoek van rubber was eigenlijk opgenomen als onderdeel van de riem om te voorkomen dat licht in de zoeker binnendringt. In samenwerking met DIY Photography toont fotograaf Bassam Sabbagh het gebruik ervan in een korte video. De EW-100 BM is in de meeste markten vervangen door verschillende opeenvolgende banden, momenteel de Pro Neck Strap 1, als de officiële vervangende riem voor alle oudere en huidige EOS-modellen.

Ik geef de voorkeur aan slingriemen (veel comfortabeler voor gebruik de hele dag - vooral als het een zware camera %26 lens is. Het is misschien tijd om je originele Canon-camerariemen uit die stoffige doos van de fabrikant te vissen, vooral voor reis- en landschapsfotografen. Ik weet dat de meeste fotografen meestal een camerariem van een 2e of derde partij kopen om het gebruik van het zwart% 26 rode vakmanschap van Canon te verdringen, maar deze truc kan nuttig voor je zijn. Andere EOS-filmcamera's, zoals de EOS 1, EOS 1n, EOS 1v, EOS 3 en verschillende EOS Elan-modellen, bevatten een andere riem in de doos met de camera.

Verwijzingen ernaar bestaan nog steeds in de accessoirelijst op de productondersteuningspagina's voor sommige oudere EOS-filmcamera's en als optioneel accessoire op enkele van de eerste digitale EOS-modellen, maar koppelingen naar de riem zijn niet actief.

Leave Reply

All fileds with * are required