Hoeveel kost een camerariem?

De Slide Strap is de meest unieke riem die ik heb getest. Je krijgt een goed ontworpen, comfortabele en stijlvolle camerariem die kan worden gedragen als draagdoek, schouder- of nekriem, die ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. De meeste camerariemen zijn gemaakt van nylon of leer, die er goed uitzien, maar mogelijk niet comfortabel zijn tijdens langdurige opnamen. Het kussenzachte neopreen op de TrueShot daarentegen is 4 mm dik, zodat zelfs de zwaarste camera de riem niet in je huid laat graven.

Aan de binnenkant van de riem zit een antislipoppervlak waardoor je je DSLR of spiegelloze camera zonder zorgen over één schouder kunt laten hangen. Van alle grote fabrikanten van camerariemen die er zijn, voelt het goed om wat licht te werpen op een op maat gemaakte speler met een wereldwijd bereik. Met deze combinatie kunt u de riem aan de statiefbevestiging van de camera bevestigen, waardoor de camera ondersteboven in uw middel kan hangen en vrij kan draaien terwijl u beweegt. Het is op het eerste gezicht een eenvoudig product, maar ik moet zeggen dat na meer dan 2 jaar gebruik van de mijne, het de beste leren camera-polsband is die ik ooit heb gebruikt.

Hoe u ze ook gebruikt, de niet-verstelbare riemen zijn enorm populair bij eigenaren van compacte en spiegelloze camera's. Je kunt één, twee of zelfs drie camera's vasthouden met aangepaste camerariemen, die om je schouders of om je middel hangen. Met een maximale bandlengte van 59 kunt u deze riem zelfs over uw lichaam dragen in messenger-stijl voor ultieme veelzijdigheid. Uit eerdere ervaringen raad ik je aan om niet te proberen jezelf te beperken tot slechts één camerariem voor alle toepassingen.

Het is eigenlijk een kleine portemonnee die aan de riem wordt bevestigd, zodat u geld, creditcards, filters of zelfs een batterij op uw riem kunt plaatsen. Ik denk dat het waarschijnlijk het meest is ontworpen als een goedkope optie voor mensen van wie de camera niet werd geleverd met een fatsoenlijke nekriem. Met de unieke snel instelbare schuifregelaar kunt u uw camera veilig aan uw zijde houden om door drukte en krappe ruimtes te manoeuvreren - als u een foto moet maken, hoeft u alleen maar te trekken en te schuiven om de riem te verlengen. Tarion lijkt al zijn camerariemen vintage esthetiek te geven, en ik hou echt van de look en feel van deze.

Dit aanpassingsniveau is gewoon niet iets dat je krijgt van de saaie riem met merknaam die bij je camera in de doos werd geleverd.

Leave Reply

All fileds with * are required