Hoe lang is een typische camerariem?

De meest elementaire en waarschijnlijk de meest populaire lengte van de camerariem is ongeveer 27-29 inch met enige instelbare lengte aan de zijkanten. Deze lengte is perfect voor de fotografen die graag hun camera aan hun nek laten hangen tijdens het regisseren van een fotoshoot. Een riem van normale lengte is ontworpen voor bijna iedereen. Deze zijn het best te gebruiken als nekriem of om over één schouder te hangen.

Normale lengte werkt ook goed als u van plan bent de camera over uw lichaam te dragen - vooral als u jonger bent dan 165 cm (5') lang. Zijn deze touwcamerariemen comfortabel tijdens het dragen of veroorzaakt het irritatie? Ik denk dat het afhangt van welke lens ik je de waarheid moet vertellen. Ik wissel het niet, ik heb een goede lengte gevonden die voor iedereen goed werkt. Met een lange riem zoals de Simple 40 past deze op elk formaat van een fotograaf, terwijl het toch voldoende lengte biedt om de camera comfortabel naar uw oog te tillen en uit te breiden.

Landschapsfotografen kunnen snel overschakelen van het dragen van hun camera aan de riem naar het monteren op een statief in een mum van tijd. Geschikt voor middenformaatcamera's, grote spiegelloze camera's of de tastbare DSLR, u zult comfort vinden met deze handgemaakte riem. We raden altijd aan om voor de veiligheid een crossbody riem te dragen, waardoor het onmogelijk is voor de camera om je bezit te verlaten. Leren camerariemen zien er stijlvol uit en kunnen super comfortabel zijn, maar bepaalde kleuren en gewichten zijn mogelijk ook niet bestand tegen de elementen.

Als je tevreden bent met de lengte, markeer je het touwtje waar het aan je camera was bevestigd, verwijder het, meet het en je hebt de perfecte lengte voor je op maat gemaakte Talbott %26 Sons leren camerariem. De twee grootste nadelen van polsbanden zijn dat ze niet werken voor grotere DSLR-camera's en dat ze slechts één bevestigingspunt bieden. Het dragen van de Lucky strap om je lichaam is ook de meest comfortabele manier om een camera de hele dag door te dragen. De riem die bij de camera wordt geleverd, is een stuk onzin, het voelt alsof je touw om je nek hebt.

Deze uitgebreide gids bevat de verschillende factoren waarmee u rekening moet houden voordat u in een camerariem investeert. Het is ook permanent op mijn camera bevestigd omdat het uit en aan doen een hele klus is, dus het zit in de weg als ik op een statief zit en ik ruil het nooit uit voor een kleinere polsband. Kies daarentegen een dunnere riem voor minder volume, vooral wanneer u fotografeert met lichtere spiegelloze en filmcamera's.

Leave Reply

All fileds with * are required