Wat maakt een goede camerariem?

Sterke verbindingen met uw camera - Dit is het meest verplichte dat elke camerariem nodig heeft. Ze hebben allemaal stevige splitringen nodig. Deze zijn over het algemeen beter dan de uiteinden erdoorheen schuiven en vervolgens vergrendelen via een gesp. De meeste camerariemen zijn gemaakt van nylon of leer, die er goed uitzien, maar mogelijk niet comfortabel zijn tijdens lange opnamen.

Het kussenzachte neopreen op de TrueShot daarentegen is 4 mm dik, zodat zelfs de zwaarste camera de riem niet in je huid laat graven. Door Louise Carey gepubliceerd 20 juni 22 Met een maximale bandlengte van 59, je kunt deze riem zelfs over je lichaam dragen in messenger-stijl voor ultieme veelzijdigheid. Het is echter een beetje moeilijk om buiten de VS te komen, dus internationale lezers willen misschien een andere optie overwegen. Dit is de meest compacte riem op onze lijst, maar dit komt helaas door een ontwerp waardoor de riem ongeveer net zo breed en comfortabel is als een standaard nekriem.

De Think Tank Camera Strap v2,0 heeft echter aan beide zijden een gripcoating waardoor deze ook als schouderriem kan worden gebruikt. Ondertussen kan extra hardware het handig aansluiten op de riemen van je rugzak. Het werkt vooral goed als onderdeel van een breder Think Tank-systeem, dus het is de moeite waard om te overwegen of je al een van hun cameratassen hebt. Met meer dan een decennium aan fotografische ervaring, Louise bewapent Digital Camera World met een schat aan kennis over fotografische techniek en knowhow - iets waar ze zo bedreven in is dat ze workshops heeft gegeven voor mensen als ITV en Sue Ryder.

Louise heeft ook jarenlange ervaring als web- en printjournalist, heeft gediend als hoofdredacteur voor het tijdschrift Practical Photography en heeft bijgedragen aan fotografietutorials en camera-analyse aan titels als Digital Camera Magazine (opent in nieuw tabblad) en Digital Photographer (opent in nieuw tabblad). ). Louise fotografeert momenteel met de Fujifilm X-T200 en de Nikon D800, maakt zelfportretten en stillevenbeelden, en is DCW's e-commerce editor, wat betekent dat ze goede camera-, lens- en laptopdeals kent wanneer ze ze ziet. Handriemen zijn meestal gemaakt van leer of nylon.

Deze riemen worden op twee punten op uw camera aangesloten, via een oogje en de statiefbevestiging. Ze zijn een geweldige optie als je nek- en schouderpijn wilt voorkomen. Maar ze hebben wel een paar nadelen, waaronder het niet toestaan dat u beide handen gebruikt en het verstoren van uw statiefbevestiging. Handriemen kunnen ook lastig zijn bij gebruik van een batterijgreep in portretmodus.

Als u een statief gebruikt, zoek dan naar een polsriem die werkt in combinatie met uw statiefplaat voor eenvoudiger gebruik. Na het hands-on testen van 17 camerariemen, raadt Improve Photography de Peak Design Slide S. Deze riem is innovatief, comfortabel en duurzaam. Improve Photography geeft het onze hoogste aanbeveling.

Arte di Mano opererend als JnK Handworks en gevestigd in Zuid-Korea is gespecialiseerd in handgemaakte, luxe lederwaren. Veel van zijn producten, waaronder halve koffers en vervangende cameraskins, zijn uitsluitend ontworpen voor Leica-camera's, alles van de originele Leica M3 tot de meest recente M10-serie (en, vermoedelijk al snel, de M1.Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve, onopvallende, eenvoudige riem, de Think Tank Camerariem V2,0 is een solide optie. Er is heel weinig opmerkelijk aan deze riem, wat hem in zekere zin een perfecte optie maakt voor veel fotografen. De beste manier om te beschrijven wat Think Tank hier heeft gedaan, is dat ze veel hebben nagedacht over jou en niet hoeven na te denken.

Dit ding verdwijnt gewoon op je lichaam en doet zijn werk. De V2,0 is slank, slechts een centimeter breed, dus je hoeft er niet over na te denken. Het is sterk, polygesponnen met 3-laags gebonden nylondraad, zodat je er niet over hoeft na te denken. Het is speciaal ontworpen voor maximale compressie en past zonder ongewenste bulk in elke tas, zodat u er niet over hoeft na te denken.

Beide zijden van de riem hebben grip, wat betekent dat je dit ding haastig kunt aantrekken en het blijft plakken, je snapt het idee. Sterker nog, als je merkt dat je er meer uit wilt, werkt het prachtig met de rugzakken en harnassystemen van Think Tank. Voor foto's onderweg is de V2,0 een uitstekende keuze. Als startstuk in een hele set accessoires zult u ongelooflijk tevreden zijn.

Veel videografen en cinematografen geven de voorkeur aan een langere riem die om de nek of crossbody wordt gedragen. Op deze manier wordt de riem, terwijl de camera naar buiten wordt gehouden, aangeleerd en fungeert hij als een verstevigingsmechanisme. Het is een eenvoudige techniek als je betrapt wordt zonder cardanische ophanging of statief. Terwijl een schouderriem twee bevestigingspunten heeft, heeft een tilband slechts één enkel bevestigingspunt op de camera en komen beide uiteinden van de riem samen in dat ene punt.

Als de schroef loskomt, zou de camera ongeveer 2 inch vallen, totdat deze de limieten van deze veiligheidsriem bereikte. Voor mensen die op zoek zijn naar een camerariem met het QD-systeem, heb je nu een tweede optie naast de Magpul MS-4.Als je een van de bekroonde cameratassen van Peak Design bezit, heb je specifiek versterkte lussen die speciaal zijn gemaakt voor de Capture Pro Camera Clip. Met een vintage ontwerp dat rechtstreeks uit de mode uit de jaren 70 is gescheurd, is deze retro-geïnspireerde camerariem van Capturing Couture perfect voor de modieuze fotograaf. Maar als ik mijn hand wil laten rusten en rondlopen, maak ik de camera los van de draagriem en klem ik hem op de tilband.

Dit is een super comfortabele camerariem om te gebruiken en de kwaliteit van de materialen en productie is duidelijk te zien en te voelen. En ten tweede wordt het geleverd met een basisbevestiging waarmee u het ene uiteinde van de riem aan de onderkant van de camera kunt bevestigen. Ik waardeer het zeker om een soort cameraclip in mijn kit te hebben, maar de Peak Design Capture Clip heeft zijn comfortlimieten in termen van cameragewicht. Met de unieke snel instelbare schuifregelaar kunt u uw camera veilig aan uw zijde houden om door drukte en krappe ruimtes te manoeuvreren - als u een foto moet maken, hoeft u alleen maar te trekken en te schuiven om de riem te verlengen.

De gevoerde, verstelbare riem past netjes om uw hand, zodat u uw camera veilig kunt vasthouden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over per ongeluk vallen. Als u een rugzak, schoudertas, riem of een andere vorm van kleding met een riem draagt, kunt u er een cameraclip aan bevestigen en vervolgens uw camera bevestigen. Aan het eind van de dag hangt het kiezen van de beste camerariem af van de grootte en het gewicht van uw uitrusting, uw lengte en het gewenste comfort dat u zoekt. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en skins, dit is een robuuste dubbele leren camerariem die prachtig zal verouderen en een leven lang meegaat.

Er is ook een optionele bevestiging waarmee je een derde camera over de voorkant van de body kunt dragen, opgehangen tussen de twee hoofdbanden. Net als de Wandrd Wrist Strap heeft de Wandre Sling Strap een dunne maar sterke Hypalon-lus die door de riemlus van de camera gaat en vervolgens wordt vastgezet in een metalen slip. .

Leave Reply

All fileds with * are required