Wat is een standaard lengte van de camerariem?

De meest elementaire en waarschijnlijk de meest populaire lengte van de camerariem is ongeveer 27-29 inch met enige instelbare lengte aan de zijkanten. Deze lengte is perfect voor de fotografen die graag hun camera aan hun nek laten hangen tijdens het regisseren van een fotoshoot. Een riem van normale lengte is ontworpen voor bijna iedereen. Deze zijn het best te gebruiken als nekriem of om over één schouder te hangen.

Normale lengte werkt ook goed als u van plan bent de camera over uw lichaam te dragen - vooral als u jonger bent dan 165 cm (5') lang. Om een comfortabele riem te vinden, moet je eerst nadenken over de breedte en dikte van de riem. Je wilt waarschijnlijk dikke, dikke bandjes vermijden. Een grote riem kan aan je haar trekken en je laten zweten.

Over het algemeen moet de riem ongeveer 3 centimeter of 1 - 1,5 inch breed zijn, geef of neem een beetje naar uw persoonlijke voorkeur. Met een lange riem zoals de Simple 40 past deze op elk formaat van een fotograaf, terwijl het toch voldoende lengte biedt om de camera comfortabel naar uw oog te tillen en uit te breiden. De twee grootste nadelen van polsbanden zijn dat ze niet werken voor grotere DSLR-camera's en dat ze slechts één bevestigingspunt bieden. Het extra voordeel van een op maat gemaakte camerariem is dat u de materialen vooraf kunt inspecteren om precies de kwaliteit en het gevoel ervan te kennen voordat u ze koopt.

Door de gesp eenvoudig aan te passen, transformeert de Humboldt snel van een comfortabele nekband naar een veilige cross-body riem. We raden altijd aan om voor de veiligheid een crossbody riem te dragen, waardoor het onmogelijk is voor de camera om je bezit te verlaten. Als je merkt dat je meer een nekriem over je schouder draagt dan je nek, wil je misschien in plaats daarvan een slingriem kopen. Als je tevreden bent met de lengte, markeer je het touwtje waar het aan je camera was bevestigd, verwijder het, meet het en je hebt de perfecte lengte voor je op maat gemaakte Talbott %26 Sons leren camerariem.

Misschien wil je dat hun cameratelefoon op een casual manier om hun pols wordt bevestigd, terwijl de professionele trouwfotograaf misschien een nekriem of harnas wil hebben voor comfort de hele dag en betere ondersteuning. Geschikt voor middenformaatcamera's, grote spiegelloze camera's of de tastbare DSLR, u zult comfort vinden met deze handgemaakte riem. Landschapsfotografen kunnen snel overschakelen van het dragen van hun camera aan de riem naar het monteren op een statief in een mum van tijd. Het dragen van de Lucky strap om je lichaam is ook de meest comfortabele manier om een camera de hele dag door te dragen.

Je wilt bijvoorbeeld een langere riem als je een jas draagt versus een kortere riem voor een T-shirt. Als u niet precies ziet wat u zoekt in vooraf gemaakte camerariemen, overweeg dan om een op maat gemaakte riem voor u te laten maken.

Leave Reply

All fileds with * are required