Zijn camerariemen nodig?

Je hebt geen nieuwe camerariem NODIG om een geweldige fotograaf te zijn. Degene die bij je camera is geleverd, is perfect te onderhouden. Maar een andere stijl riem kan het fotograferen comfortabeler maken, beter passen bij uw schietbehoeften of gewoon een fashion statement maken. camerariemen bieden je veiligheid en beveiliging, maar ze zijn niet altijd comfortabel en kunnen in de weg zitten.

De foto-experts van Stack Exchange geven advies over de vraag of je een riem nodig hebt en presenteren enkele alternatieven. Merken als Capturing Couture en Artisan %26 Artist bieden goed gemaakte, mooie camerariemen van materialen zoals leer, zijde, sjaals, gebreide stof, enz. het leuke van polsbanden is dat ze een meer betaalbare optie kunnen zijn om je camera veilig te houden. Als de schroef loskomt, zou de camera ongeveer 2 inch vallen, totdat deze de limieten van deze veiligheidsriem bereikte.

De standaardriemen die door fabrikanten worden geleverd, laten de camera bij de nek hangen, waardoor deze enigszins ineffectief is bij het verdelen van het gewicht. Bovendien hadden een paar van mijn vrienden grote schade aan hun camera of lens opgelopen toen de riem onverwachts werd losgemaakt. Uiteindelijk begon ik ze te gebruiken, want als ik met vrienden uit ben en als ik de camera aan hen moet overhandigen, zou ik willen dat ze de riem gebruiken. Ik gebruik meestal een standaard Tamrac N-45 gewatteerde leren riem voor mijn DSLR's, omdat ik tegenwoordig meestal maar één camera gebruik.

Zonder te weten in welke context mensen camerariemen gebruiken, is het moeilijk om te kiezen of een riem geschikt voor u is, en zo ja, welke. Wat ik het leukst vind aan het ontwerp van de slingriem, is dat de camera mooi achter mijn heup past, waar hij op natuurlijke wijze met mijn linkerhand kan worden gewiegd. De polsband van Peak Designs is prima als je een CSC-camera hebt en je gewoon persoonlijke en reisfoto's maakt. Of je de riem nu om je pols wikkelt of strak over je triceps laat trekken, ze kunnen worden gebruikt als hulpmiddel om de camera te stabiliseren wanneer een statief niet haalbaar is.

Het betekent alleen dat je ergens anders moet zoeken naar een riem die niet in je nek snijdt als je je camera draagt. Het zou leuk zijn als camerafabrikanten een geheugenkaart zouden leveren in plaats van de vreselijke riem die ze je opleggen. Voor browsen of telefoongebruik kan ik de telefoon houden met mijn hand open en mijn wijsvinger in de lus en voor iPhoneografie kan ik het niet-camera-uiteinde van de behuizing pakken en met mijn wijsvinger aan de riem trekken voor een bankschroef achtige grip, ideaal voor stabiele video of gevaarlijke foto's. Met al het draaien dat de camera doet tijdens een bruiloft, heb ik de camera van de slingriem laten komen, maar de back-uplijn ving hem op.

Het hebben van een comfortabele camerariem maakt een verschil - het kan het verschil zijn tussen een uur of twee fotograferen en de hele dag fotograferen.

Leave Reply

All fileds with * are required