Hoe breed moet de camerariem zijn?

Over het algemeen moet de riem ongeveer 3 centimeter of 1 - 1, 5 inch breed zijn, geef of neem een beetje voor uw persoonlijke voorkeur. De gewenste breedte kan ook worden gewijzigd, afhankelijk van het gewicht van de camera. Ik heb niet zo'n touwriem, dus ik kan geen commentaar geven op het comfort ervan. Ze maken ook soortgelijke riemen van leer die ook populair zijn.

Maar ik heb liever een brede camerariem, dus deze interesseren me niet. camerariemen zijn niet zo belangrijk, dus waarom zou je een artikel hebben waarin wordt geschetst hoe je er een kunt kiezen? Maar zodra u het plezier ervaart van een aftermarket-riem die is ontworpen voor comfort, veiligheid en beveiliging, verandert uw zicht op camerariemen - snel. Met al het draaien dat de camera doet tijdens een bruiloft, heb ik de camera van de slingriem laten komen, maar de back-uplijn ving hem op. Dit is een geweldige functie voor gevallen waarin u moet fotograferen terwijl uw camera op een statief is gemonteerd, maar de riem niet helemaal wilt verwijderen.

Maar meer dan dat, vereisen sommige fotoshoots dat ik de riem vastmaak om de camera iets dichter bij me te houden - zoals wanneer ik op reis ben en niet wil dat hij aan mijn zijde rondflopt. Wanneer je je riem aan de winkelwagen toevoegt, heb je verschillende aanpassingsopties, waaronder de lengte van de riem. Door de vaste lengte van de riem kan de vlogger zijn hand door de lus van de riem steken en de lus sluiten voor extra veiligheid. Het maakt niet uit of u een professionele fotograaf bent of gewoon een beginner, er is een grote verscheidenheid aan camerariemen om aan al uw behoeften te voldoen.

Het is ook permanent op mijn camera bevestigd omdat het uit en aan doen een hele klus is, dus het zit in de weg als ik op een statief zit en ik ruil het nooit uit voor een kleinere polsband. Wat ik het leukst vind aan het ontwerp van de slingriem, is dat de camera mooi achter mijn heup past, waar hij op natuurlijke wijze met mijn linkerhand kan worden gewiegd. Als de schroef loskomt, zou de camera ongeveer 2 inch vallen, totdat deze de limieten van deze veiligheidsriem bereikte. Ik had de standaard nekriem gebruikt die bij mijn camera werd geleverd en mijn nek kon het gewicht al die uren gewoon niet dragen.

We hebben dit gedaan zodat je je riem op verschillende manieren kunt dragen, waaronder als schouder- of nekriem, crossbody of zelfs als polsband. Het dragen van de Lucky strap om je lichaam is ook de meest comfortabele manier om een camera de hele dag door te dragen. De zachte en rijke vulling maakt ze zeer comfortabel voor zwaardere camera's zoals een groot Hasselblad H-systeem, zelfs als de riem relatief smal is. Laten we dus, met dat in gedachten, eens kijken naar vijf essentiële vragen die u uzelf moet stellen bij het kiezen van de beste camerariem voor uw behoeften.

Het extra voordeel van een op maat gemaakte camerariem is dat u de materialen vooraf kunt inspecteren om precies de kwaliteit en het gevoel ervan te kennen voordat u ze koopt. De twee grootste nadelen van polsbanden zijn dat ze niet werken voor grotere DSLR-camera's en dat ze slechts één bevestigingspunt bieden.

Leave Reply

All fileds with * are required