Welke lengte moet de camerariem zijn?

Voor een riem die om je nek wordt gedragen met de camera om je borst, geven de meeste mensen de voorkeur aan een riemlengte tussen 91 cm en 117 cm (40 inch), waarbij 102 cm (40 inch) het meest wordt besteld. Een riem van normale lengte is ontworpen voor bijna iedereen. Deze zijn het best te gebruiken als nekriem of om over één schouder te hangen. Normale lengte werkt ook goed als u van plan bent de camera over uw lichaam te dragen - vooral als u jonger bent dan 165 cm (5') lang.

Om een comfortabele riem te vinden, moet je eerst nadenken over de breedte en dikte van de riem. Je wilt waarschijnlijk dikke, dikke bandjes vermijden. Een grote riem kan aan je haar trekken en je laten zweten. Over het algemeen moet de riem ongeveer 3 centimeter of 1 - 1,5 inch breed zijn, geef of neem een beetje naar uw persoonlijke voorkeur.

Pas het aan wat voor jou werkt, er is geen 'ingestelde' lengte. Ik denk dat het afhangt van welke lens ik je de waarheid moet vertellen. Ik wissel het niet, ik heb een goede lengte gevonden die voor iedereen goed werkt. We hebben dit gedaan zodat je je riem op verschillende manieren kunt dragen, waaronder als schouder- of nekriem, crossbody of zelfs als polsband.

Misschien wil je dat hun cameratelefoon op een casual manier om hun pols wordt bevestigd, terwijl de professionele trouwfotograaf misschien een nekriem of harnas wil hebben voor comfort de hele dag en betere ondersteuning. De meest elementaire en waarschijnlijk de meest populaire lengte van de camerariem is ongeveer 27-29 inch met enige instelbare lengte aan de zijkanten. Door de riem lang te houden, kan de camera tegen de bovenkant van je heup zitten terwijl de lens naar beneden wijst over je been. Geschikt voor middenformaatcamera's, grote spiegelloze camera's of de tastbare DSLR, u zult comfort vinden met deze handgemaakte riem.

Het extra voordeel van een op maat gemaakte camerariem is dat u de materialen vooraf kunt inspecteren om precies de kwaliteit en het gevoel ervan te kennen voordat u ze koopt. Kies een riem met een langere lengte als u van plan bent de camera over uw lichaam te dragen en u meer dan 165 cm lang bent. Wanneer je je riem aan de winkelwagen toevoegt, heb je verschillende aanpassingsopties, waaronder de lengte van de riem. Aan het eind van de dag hangt het kiezen van de beste camerariem af van de grootte en het gewicht van uw uitrusting, uw lengte en het gewenste comfort dat u zoekt.

Met een verstelbare riem die crossbody of over de schouder kan worden gedragen, kun je de camera dicht bij je lichaam houden. Het is ook permanent op mijn camera bevestigd omdat het uit en aan doen een hele klus is, dus het zit in de weg als ik op een statief zit en ik ruil het nooit uit voor een kleinere polsband. Landschapsfotografen kunnen snel overschakelen van het dragen van hun camera aan de riem naar het monteren op een statief in een mum van tijd. Als u niet precies ziet wat u zoekt in vooraf gemaakte camerariemen, overweeg dan om een op maat gemaakte riem voor u te laten maken.

Leave Reply

All fileds with * are required