Welke camerariemen gebruiken professionals?

Deze premium leren en wollen band straalt luxe uit. Leica Rope camerariem van Cooph. De Peak Design Slide is niet voor niets een van de meest populaire camerariemen op de markt. Met behulp van een paar slim ontworpen snelverstelbare gespen kan de riem in slechts een seconde of twee worden verlengd en ingekort.

Het voordeel hiervan is dat je hem kunt inkorten om de camera tijdens het lopen dicht bij de heup te houden, maar direct kunt verlengen wanneer je de camera wilt optillen om te fotograferen. Op de meeste riemen zou dat een omslachtige actie zijn, maar met de Slide is de hele beweging snel en soepel als de gesp op en neer glijdt zodra deze is losgelaten. We gebruiken allemaal wat volgens ons het beste is. Ik heb in de loop der jaren veel bandjes gebruikt en vind dat de Black Rapid het beste voor mij is.

Ik doe elk jaar veel bedrijfsevenementen en vind dat de Black Rapid het handigst is. Het haalt het gewicht van de achterkant van mijn nek. Het staat aan mijn zijde, meestal met mijn rechterhand erop, zodat ik hem snel kan opheffen en schieten. Je kunt deze veranderen in een schouder- en nekriem.

Peak Design Slide heeft een geweldig ontwerp dat past bij bijna elke soort fotografiestijl. Het is stabiel, duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en last but not least ziet het er geweldig uit. Leuke keuze als je het dragen van een camera leuk wilt maken. Deze handgemaakte riem is een geweldig bedrijf voor je fotowandelingen.

Een Leica Camera Rope is stijlvol en ook duurzaam omdat het is gemaakt van hoogwaardig klimtouw. Het is niet te breed, dus je kunt hem gebruiken met kleinere camera's. Hij is verkrijgbaar in twee maten, 100 cm en 126 cm. De langere optie is beter om als schouderriem te gebruiken.

Je kunt hem comfortabeler dragen als crossbody camerariem. Na het hands-on testen van 17 camerariemen, raadt Improve Photography de Peak Design Slide S. Deze riem is innovatief, comfortabel en duurzaam. Improve Photography geeft het onze hoogste aanbeveling.

Als u een rugzak, schoudertas, riem of een andere vorm van kleding met een riem draagt, kunt u er een cameraclip aan bevestigen en vervolgens uw camera bevestigen. Het is een familiebedrijf dat een reeks handgemaakte in de VS stijlvolle, duurzame spiegelloze camerariemen aanbiedt. Het heeft geen gripzijde zoals deze, dus het doet het misschien niet goed voor gebruik als schouderriem (Nooit als zodanig gebruikt, dus daar kan ik niet tegen praten, maar het is glad als een veiligheidsgordel - mijn gedachten zijn dat de belangrijkste kracht van de PD-riem is hoe goed hij crossbody werkt). Uit eerdere ervaring raad ik je aan om niet te proberen jezelf te beperken tot slechts één camerariem voor alle toepassingen.

Geweldig artikel, ik heb mijn riemen al, maar dit zou een nieuwkomer in fotografie helpen om over te stappen naar de wereld van het dragen van een camera zonder nekpijn. Zoals je bij deze prijs zou verwachten, is de riem gemaakt van polyester en wordt hij geleverd met de basisbevestigingsmaterialen die je op de meeste riemen ziet. Deze low-profile Cuff polsband van Peak Design is een uitstekende aanvulling op je kit als je hun quick-release-systeem al hebt geïnstalleerd voor gebruik met een Peak Design-schouderriem. Ik denk niet dat het oneerlijk zou zijn om de meeste bandjes op deze lijst 'functioneel' te noemen in plaats van 'mooi', maar dat verandert hier met deze Cecilia bandjes.

Er zijn altijd pauzes, dus ik kan de camera neerleggen als ik beide handen nodig heb of gewoon mijn linkerelleboog buigen en de lens in de bocht steken en de camera in mijn lichaam drukken. Wat ik momenteel gebruik zijn OpTech neopreen banden met quick disconnect connectoren, zodat ik de camera (min of meer) snel strapless kan maken. Afgezien van het uiterlijk, is het grootste verschil in deze riemen het gebied rond waar de camera wordt bevestigd. Gordy was oorspronkelijk een eenmansband en is uitgegroeid tot een lokaal familiebedrijf waar ze een reeks prachtige, handgemaakte leren camerariemen creëren.

Het is eigenlijk een heel handige functie om zakken op een camerariem te hebben en ik wou dat meer merken dit implementeerden. De bevestigingslussen maken het zeer snel en eenvoudig om de riem te verwijderen of aan de zijkant van de camera of de statiefplaat te haken. De riem zelf is lichtgewicht, flexibel en goed ontworpen, met D-ringconnectoren die aan de riemnokken van uw camera kunnen worden bevestigd. .

Bron: https://parallaxe.nl/ - Beste camera straps kopen

Leave Reply

All fileds with * are required