Hoe breed zijn camerariemen?

Breedte, dikte en lengte Over het algemeen moet de riem ongeveer 3 centimeter of 1 - 1, 5 inch breed zijn, geef of neem een beetje voor uw persoonlijke voorkeur. De gewenste breedte kan ook worden gewijzigd, afhankelijk van het gewicht van de camera. De breedte van de bandjes is 3,8 cm. Ze zijn verkrijgbaar met een kriskras op de achterkant of met een logo op de achterkant.

Verschillende gewichten van camera's vereisen verschillende soorten riemen. Ik draag altijd camera's over mijn nek en schouder. Landschapsfotografen kunnen snel overschakelen van het dragen van hun camera aan de riem naar het monteren op een statief in een mum van tijd. Kies daarentegen een dunnere riem voor minder volume, vooral wanneer u fotografeert met lichtere spiegelloze en filmcamera's.

Als u niet precies ziet wat u zoekt in vooraf gemaakte camerariemen, overweeg dan om een op maat gemaakte riem voor u te laten maken. Vergelijk dit met de eenvoudige Leica-riem hierboven, die je camera niet laat vallen tenzij ten minste twee dingen tegelijk falen, en waarop er slechts twee gespen en twee plaatsen met stiksels zijn. Leren en volledig begrijpen wat connectoren zijn en hoe ze van invloed zijn op uw beslissing om de perfecte camerariemen te kopen, is cruciaal. Kies een riem met een langere lengte als u van plan bent de camera over uw lichaam te dragen en u meer dan 165 cm lang bent.

Zoals je kunt zien, betekent de briljante eenvoud van deze riem dat je minstens twee verschillende dingen moet breken voordat je een camera laat vallen. Met een verstelbare riem die crossbody of over de schouder kan worden gedragen, kun je de camera dicht bij je lichaam houden. Aan het eind van de dag hangt het kiezen van de beste camerariem af van de grootte en het gewicht van uw uitrusting, uw lengte en het gewenste comfort dat u zoekt. Het dragen van de Lucky strap om je lichaam is ook de meest comfortabele manier om een camera de hele dag door te dragen.

Door de riem lang te houden, kan de camera tegen de bovenkant van je heup zitten terwijl de lens naar beneden wijst over je been. Misschien wil je dat hun cameratelefoon op een casual manier om hun pols wordt bevestigd, terwijl de professionele trouwfotograaf misschien een nekriem of harnas wil hebben voor comfort de hele dag en betere ondersteuning. Geschikt voor middenformaatcamera's, grote spiegelloze camera's of de tastbare DSLR, u zult comfort vinden met deze handgemaakte riem. Met een lange riem zoals de Simple 40 past deze op elk formaat van een fotograaf, terwijl het toch voldoende lengte biedt om de camera comfortabel naar uw oog te tillen en uit te breiden.

Leave Reply

All fileds with * are required