Zijn alle camerariemen hetzelfde?

Maar een andere stijl riem kan het fotograferen comfortabeler maken, beter passen bij uw schietbehoeften of gewoon een fashion statement maken. De belangrijkste reden om een nieuwe camerariem te kopen, is om het langdurig dragen van uw camera comfortabeler en gemakkelijker voor uw lichaam te maken. Al onze riemen zijn even sterk en duurzaam, gemaakt van hetzelfde rundleer, karabijnhaken en fittingen zijn hetzelfde voor elk van hen. De prijs kan variëren afhankelijk van hoe lang en moeilijk het is om het artikel te vervaardigen.

Dit betekent dat de camera met een slingriem ondersteboven aan je zijde hangt, omdat deze riemen zijn ontworpen om in een cross-body-stijl te worden gedragen, en niet alleen om je nek. Een camera zo aan je zijde hangen, vanaf de onderkant, heeft dezelfde voordelen die in het vorige segment zijn besproken. De lens wijst naar beneden en zit niet in de weg en veroorzaakt niet onnodig dobberen en vermoeidheid tijdens het lopen. Net als cameratassen hebben de meeste fotografen verschillende camerariemen en wisselen ze om zodat ze passen bij de camera of de situatie.

Het kan worden gecombineerd met een Quick Release-systeem waardoor de riem snel van uw camera kan worden bevestigd en verwijderd zonder bungels of hulpstukken achter te laten, zodat u binnen enkele seconden zonder band kunt fotograferen. Door de vaste lengte van de riem kan de vlogger zijn hand door de lus van de riem steken en de lus sluiten voor extra veiligheid. Met de unieke snel instelbare schuifregelaar kunt u uw camera veilig aan uw zijde houden om door drukte en krappe ruimtes te manoeuvreren - als u een foto moet maken, hoeft u alleen maar te trekken en te schuiven om de riem te verlengen. We hebben dit gedaan zodat je je riem op verschillende manieren kunt dragen, waaronder als schouder- of nekriem, crossbody of zelfs als polsband.

Van alle DSLR-camerariemen die Black Rapid produceert, is dit het populairst en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Later in het artikel zal ik enkele opties bespreken om een normale riem om te zetten in iets dat op deze manier een camera kan dragen. Als u een rugzak, schoudertas, riem of een andere vorm van kleding met een riem draagt, kunt u er een cameraclip aan bevestigen en vervolgens uw camera bevestigen. Beter nog, deze riem heeft de lengte die nodig is om je camera om je nek of over je schouder te dragen.

Al met al is het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, comfortabele en functionele camera-nekband die ik niet zou aarzelen om aan te bevelen. Ik gebruik dezelfde riem al 20 jaar en hij heeft elke camera vastgehouden waaraan hij is bevestigd, maar hij heeft talloze punten van mogelijke mislukking. Met deze combinatie kunt u de riem aan de statiefbevestiging van de camera bevestigen, waardoor de camera ondersteboven in uw middel kan hangen en vrij kan draaien terwijl u beweegt. Als je klaar bent om die foto te maken, schuif je je camera soepel over de riem, net als een BlackRapid-slingriem.

De Sling Strap is eigenlijk wat mijn chiropractor aanbeveelde voor opnamen van een hele dag, en hij zorgde ervoor dat ik beloofde dat ik de riem de hele dag gelijkmatig op beide schouders zou gebruiken. Het maakt niet uit welke vintage, etnische, polka dot, streep of andere gekke patronen je kiest, de basis van het sjaalgedeelte van de camerariem wordt aan de riem bevestigd met een stijlvol bruin lipje in leerlook. In feite gebruik ik deze riemen meestal om mijn zware Elinchrom flitsers te dragen, maar je zou ze zeker kunnen gebruiken met camera's in alle soorten en maten.

Leave Reply

All fileds with * are required