Welk formaat camerariem moet ik krijgen?

De meest elementaire en waarschijnlijk de meest populaire lengte van de camerariem is ongeveer 27-29 inch met enige instelbare lengte aan de zijkanten. Deze lengte is perfect voor de fotografen die graag hun camera aan hun nek laten hangen tijdens het regisseren van een fotoshoot. Om een comfortabele riem te vinden, moet je eerst nadenken over de breedte en dikte van de riem. Je wilt waarschijnlijk dikke, dikke bandjes vermijden.

Een grote riem kan aan je haar trekken en je laten zweten. Over het algemeen moet de riem ongeveer 3 centimeter of 1 - 1,5 inch breed zijn, geef of neem een beetje naar uw persoonlijke voorkeur. Ik moet de enige zijn die van een eenvoudige nekriem houdt zoals de kit. Ik heb ze altijd de juiste lengte, dus een paar wikkelt zich om mijn hand en ze hebben dezelfde grip als een handriem.

Ik kan hem nog steeds om mijn nek hangen als ik ergens handsfree voor nodig heb. En ik kan hem als een draagdoek aantrekken om de camera onder mijn armkuil te houden als ik over rotsblokken op een pad loop. Ik denk dat van alle boven de Peak Design Slide de enige is die alles zou dekken wat ik nodig heb. Leren en volledig begrijpen wat connectoren zijn en hoe ze van invloed zijn op uw beslissing om de perfecte camerariemen te kopen, is cruciaal.

Zoek naar een camerariem met een Quick Release-systeem met snij- en slijtvaste Dyneema-banden. Voor Nikon-gebruikers die batterijgrepen op hun camera's gebruiken, die manfrotto- of arca swiss statieven gebruiken, hebben ze beide platen beschikbaar met de mogelijkheid om de riem aan de onderkant van de camera te verbinden. Om te fotograferen bevindt de linkerhand zich in de natuurlijke positie om de camera vanaf de onderkant vast te pakken (een ander voordeel van het niet gebruiken van het statiefgat) en het is eenvoudig om de camera naar uw gezicht te tillen terwijl u uw rechterhand naar de ontspanknop brengt. Wat ik het leukst vind aan het ontwerp van de slingriem, is dat de camera mooi achter mijn heup past, waar hij op natuurlijke wijze met mijn linkerhand kan worden gewiegd.

Ik gebruik meestal een standaard Tamrac N-45 gewatteerde leren riem voor mijn DSLR's, omdat ik tegenwoordig meestal maar één camera gebruik. Van de ene fashionista naar de andere, ik geef toe dat decoratieve en ambachtelijke leren camerariemen me doen kwijlen. Als de schroef loskomt, zou de camera ongeveer 2 inch vallen, totdat deze de limieten van deze veiligheidsriem bereikte. De Sling Strap is eigenlijk wat mijn chiropractor aanbeveelde voor opnamen van een hele dag, en hij zorgde ervoor dat ik beloofde dat ik de riem de hele dag gelijkmatig op beide schouders zou gebruiken.

Ik gebruik ook de back-uplijn die wordt bevestigd aan een van de zijriemhouders die normaal worden gebruikt voor nekbanden. Ik had de standaard nekriem gebruikt die bij mijn camera werd geleverd en mijn nek kon het gewicht al die uren gewoon niet dragen. Door de gesp eenvoudig aan te passen, transformeert de Humboldt snel van een comfortabele nekband naar een veilige cross-body riem. Maar als ik mijn hand wil laten rusten en rondlopen, maak ik de camera los van de draagriem en klem ik hem op de tilband.

En als ik weet dat ik voornamelijk met één camera fotografeer, maar een back-up camera wil en niet wil dat deze aan een riem hangt, gebruik ik een Peak Design CapturePro met de Arca Plate. Bovendien hadden een paar van mijn vrienden grote schade aan hun camera of lens opgelopen toen de riem onverwachts werd losgemaakt.

Leave Reply

All fileds with * are required