Welke maat camerariem heb ik nodig?

Meet de riem - Neem een touwtje en doe het om je nek. Meet de afstand van je nek tot het punt waar je de camera wilt laten rusten met een liniaal. Net boven de taille is ongeveer 40 en een veel voorkomende, comfortabele pasvorm voor de meeste riemen. Het beste is dat Lucky Straps in twee lengtes verkrijgbaar zijn: normale en lange lengte.

Wanneer je je riem aan de winkelwagen toevoegt, heb je verschillende aanpassingsopties, waaronder de lengte van de riem. Ongeacht of u kiest voor de Simple 30 of Standard 53, u kunt kiezen voor een gewone of lange riem. Bovendien bevat de Simple 20-reeks een Short Length-optie voor kleinere en lichtere camera's. Ik moet de enige zijn die van een eenvoudige nekriem houdt zoals de kit.

Ik heb ze altijd de juiste lengte, dus een paar wikkelt zich om mijn hand en ze hebben dezelfde grip als een handriem. Ik kan hem nog steeds om mijn nek hangen als ik ergens handsfree voor nodig heb. En ik kan hem als een draagdoek aantrekken om de camera onder mijn armkuil te houden als ik over rotsblokken op een pad loop. Ik denk dat van alle boven de Peak Design Slide de enige is die alles zou dekken wat ik nodig heb.

Ik zou nadenken over en meten waar je wilt dat je camera op je zij zit - wil je hem op heuphoogte, heuphoogte, hoger? Je moet zelf beslissen (je romplengte is relevanter dan je totale lengte, dus ik weet niet zeker of de 177 cm er iets mee te maken heeft). Beslis ook of je de riem over je lichaam draagt (met één arm door de riem), of gewoon op je schouder. De volgende beslissing die u moet nemen bij het kiezen van een camerariem is stijl. Als je tevreden bent met de lengte, markeer je het touwtje waar het aan je camera was bevestigd, verwijder het, meet het en je hebt de perfecte lengte voor je op maat gemaakte Talbott %26 Sons leren camerariem.

Met een kortere lengte kunnen gebruikers hun camera over hun schouder slingeren en de camera niet zoveel laten rondzwaaien. Door de riem lang te houden, kan de camera tegen de bovenkant van je heup zitten terwijl de lens naar beneden wijst over je been. Door de vaste lengte van de riem kan de vlogger zijn hand door de lus van de riem steken en de lus sluiten voor extra veiligheid. Deze zijn zo veelzijdig omdat je hem aan je riem kunt laten hangen of als je een cameratas bij je hebt, hij ook aan je tasriem kan worden bevestigd.

Door de gesp eenvoudig aan te passen, transformeert de Humboldt snel van een comfortabele nekband naar een veilige cross-body riem. Met deze lengte, afhankelijk van uw lengte, zit de camera meestal precies rond uw buikgebied en geeft de gebruiker gemakkelijk toegang om zijn camera te pakken om een foto te maken. Het extra voordeel van een op maat gemaakte camerariem is dat u de materialen vooraf kunt inspecteren om precies de kwaliteit en het gevoel ervan te kennen voordat u ze koopt. Ik ben 5'7 en ik kocht een touwriem van 50 omdat ik het leuk vind dat de camera onder mijn middel zit - een beetje zoals een crossbody boodschappentas zou kunnen.

Voor Nikon-gebruikers die batterijgrepen op hun camera's gebruiken, die manfrotto- of arca swiss statieven gebruiken, hebben ze beide platen beschikbaar met de mogelijkheid om de riem aan de onderkant van de camera te verbinden. Het is ook permanent op mijn camera bevestigd omdat het uit en aan doen een hele klus is, dus het zit in de weg als ik op een statief zit en ik ruil het nooit uit voor een kleinere polsband. Het dragen van de Lucky strap om je lichaam is ook de meest comfortabele manier om een camera de hele dag door te dragen. En als ik weet dat ik voornamelijk met één camera fotografeer, maar een back-up camera wil en niet wil dat deze aan een riem hangt, gebruik ik een Peak Design CapturePro met de Arca Plate.

Ik heb onlangs een Fujifilm X-100T Black gekocht en was op zoek naar een degelijke camerariem en deze viel me op.

Leave Reply

All fileds with * are required