Marlanco @ Facebook Marlanco @ Twitter Marlanco @ LinkedIn Blog Marlanco

Over onsLeder is een natuurlijk product dat reeds duizenden jaren gebruikt wordt voor z’n uitzonderlijke kwaliteiten. Afhankelijk van de aard van het leder en van de manier waarop het bewerkt werd, biedt leder ons bescherming door zijn kracht en zijn comfortabele warmte; het geeft ons een aangenaam zacht gevoel, dat samengaat met de schoonheid van zijn structuur.
De technieken die men vandaag gebruikt om het leder te bewerken, om er de mooiste producten mee te maken, zorgen ervoor dat de kwaliteit optimaal tot zijn recht komt, maar ook dat het uitzicht van het leder met de tijd steeds mooier, dieper en warmer wordt.

In Europa vonden wij voor u een aantal kleine bedrijven, familiebedrijven dikwijls, die producten van bijzonder hoogstaande kwaliteit vervaardigen. Zij laten ons toe u originele en klassevolle artikelen aan te bieden.   
De collectie die wij u aanbieden is niet statisch. Het aanbod kan op elk ogenblik uitgebreid worden met artikelen die qua klasse en kwaliteit hun plaats bij de collectie mogen opeisen.

Heeft u vragen, of wil u contact opnemen met ons, dan kan dit door het contactformulier in te vullen en door te sturen. Wij zullen hierop zo snel mogelijk antwoorden. Dit formulier vindt u onder de link ‘Contact’.


Wij wensen u veel kijk- en winkelplezier!

MARLANCO.BE

 

Marlanco - Schaarbos 2 - 2850 Boom - België - T: +32 475 24 01 47 - BTW: BE 0475.413.628 -
Webdesign by IDcreation 2013