Marlanco @ Facebook Marlanco @ Twitter Marlanco @ LinkedIn Blog Marlanco

F.A.QEnkele veel gestelde vragen worden hier verduidelijkt. Indien uw vraag hier niet beantwoord wordt kan u contact opnemen via het 'Contact'-formulier.

Hoe bepaal ik mijn maat?

Op de site vindt u maattabellen, te bereiken via de pagina's waar maten gebruikt worden (riemen en handschoenen). Hier kan u bepalen welke maat voor u past. Deze maat kan op de detailpagina van de artikelen gekozen worden om uw bestelling correct te doen.

Hoe betaal ik mijn bestelling?
Op het ogenblik dat uw bestelling volledig is volgt u de instructies om de betaling af te handelen. U kan de keuze maken om te betalen via overschrijving of via een kredietkaart. Indien u kiest voor de kredietkaart wordt de afhandeling verder gezet met Paypal. U kan daar kiezen om alles af te handelen zonder een Paypal-account of, indien u een Paypal-account heeft, om verder te gaan via uw Paypal-profiel.
Indien u kiest voor een overschrijving moet u rekening houden met een betalingsvertraging tot 3 dagen. Uw bestelling zal dan pas behandeld kunnen worden.

Wat is de leveringstermijn van mijn bestelling?
Uw bestelling wordt behandeld op het ogenblik dat uw betaling op de rekening van Marlanco staat. Vanaf dan is er een leveringstermijn van 3 tot 4 dagen te voorzien.
Voor lederen tassen die enkel gemaakt worden op bestelling moet op een termijn van 3 weken gerekend worden.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
U geeft op uw bestelling in waar de bestelling geleverd dient te worden. Dit kan een levering aan huis zijn, maar net zo goed kan u het adres van uw werk opgeven. De verzending wordt gedaan met Bpost.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van de levering?
Als u gekozen hebt voor een levering aan huis, moet een handtekening geplaatst worden voor ontvangst. Bent u niet thuis op het moment dat de postbode langs komt dan steekt hij een briefje in de bus met het adres waar uw bestelling kan opgehaald worden. Neem dit briefje mee naar het adres samen met uw paspoort. De postbode zal in geen geval uw bestelling achterlaten aan de voordeur.

Kan ik als bedrijf een bestelling plaatsen?
U kan als bedrijf online bestellingen plaatsen. Indien u speciale wensen hebt ivm logo’s, enz neemt u contact op met Marlanco om hierrond afspraken te maken. U kan hiervoor achteraf een factuur krijgen.
Bij bestellingen met speciale wensen ( naam en/of logo ) kan geen terugname of terugbetaling gedaan worden door Marlanco. Vandaar het belang van de voorafgaande afspraken.

Er werd een verkeerd artikel besteld/geleverd. Hoe kan ik dit terugzenden?
Op www.marlanco.be is een terugzendformulier voorzien. Dit vult u in en na goedkeuring van Marlanco krijgt u een label, in PDF-formaat, in uw mailbox. U verpakt het artikel in de originele verpakking die u kreeg en kleeft de retourlabel hierop. Dit kan u gratis afgeven in het postkantoor. Deze terugzending dient te gebeuren binnen de 5 werkdagen na levering van uw bestelling.

Wat als mijn product beschadigd is toegekomen?
Vooraleer wij een verzending doen wordt bij verpakking een kwaliteitscontrole gedaan. Indien uw bestelling toch beschadigd zou zijn aarzel dan niet om ons onmiddellijk te contacteren en de bestelling terug te zenden. Het contact opnemen dient te gebeuren binnen de 48u na levering.

Hoe word ik terugbetaald bij terugzending?
Indien u er voor kiest om niet te ruilen maar voor terugbetaling zal u op dezelfde manier terugbetaald worden zoals u betaald heeft. Bij betaling via een overschrijving ontvangt u het bedrag direct terug op uw rekening. In geval van betaling met een kredietkaart staat het bedrag in min op uw volgende afrekening.

Wat zijn de terugbetalingvoorwaarden?
Enkel ongebruikte en onbeschadigde producten kunnen terugbetaald worden. Indien u een lederen riem gedragen hebt kan Marlanco deze niet meer terugnemen en terugbetalen. Dit geldt eveneens voor beschadigde, bevuilde en gedragen handschoenen.

Ik heb een kortingscode. Hoe gebruik ik die?
Op de pagina waar u uw gegevens dient in te geven bij bestelling vinkt u het vakje ‘ik heb een kortingcode’ aan, waarna een invulvakje verschijnt. Hier geeft u de kortingscode in. De verrekening gebeurt automatisch bij de afrekening.
Marlanco - Schaarbos 2 - 2850 Boom - Belgiƫ - T: +32 475 24 01 47 - BTW: BE 0475.413.628 -
Webdesign by IDcreation 2013